Energy Info: TELVERDE 0800.400.UGM (846)

Parteneriatul pe care UGM Energy il propune pentru afacerea dumneavoastra inseamna:

Oferte personalizate
Stim cat de importante sunt costurile pentru dumneavoastra, de aceea prioritatea noastra este calcularea si evaluarea tuturor componentelor costului serviciului de furnizare a energiei electrice, oferind solutii in functie de necesitatile si profilul dumneavoastra de activitate.
Preturi competitive corelate cu evolutia pietei
Dupa o selectare atenta, profesionistii din cadrul Departamentului Trading  adauga in portofoliu cele mai sigure surse de achizitie a energiei electrice pentru a va putea oferi  cele mai competitive preturi de pe piata.
Siguranta in furnizare
Energia electrica pe care o furnizam provine dintr-un mixt de resurse(solar,eolian,hidro,nuclear,termo) si este produsa de companii cu traditie in domeniu.  Urmarirea stricta a standardelor de performanta stabilite prin reguli si reglementari reprezinta una dintre prioritatile noastre, garantand astfel furnizarea in mod continuu pe intreg teritoriul Romaniei.
Asistenta precontractuala: Consultanta gratuita si servicii de calitate
Pesonalul Departamentului de Vanzari al UGM  Energy  va poate sprijini in intelegerea reglementarilor si mecanismelor pietei, oferindu-va solutii optimizate nevoilor dumneavoastra.
Suport post-vanzare
UGM Energy a dezvoltat un departament  dedicat  relatiilor cu clientii, care se ocupa in mod eficient de toate solicitarile acestora si acorda asitenta permanent pe  parcursul derularii contractului.
Energy Info 0800 400 UGM (846)